ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΗ HEIZOHACK

Ισχυροί θρυμματιστές ξύλου για επαγγελματική χρήση

Τα δέντρα έχουν κοπεί, τώρα η πρώτη ύλη πρέπει να υποβληθεί σε επεξεργασία – και μάλιστα γρήγορα. Για την καλύτερη προστιθέμενη αξία και στο πνεύμα της βιωσιμότητας, αυτό ισχύει και για μικρά υπολείμματα ξύλου, υλικά κορυφών δέντρων, απορρίμματα ξύλου ή κορμούς. Όλα μπορούν και πρέπει να μεταποιηθούν σε προϊόντα θρυμματισμού ξύλου.

Είναι πολύ καλό το γεγονός, ότι οι επαγγελματίες χειριστές δασικών εταιρειών, οι συνεταιρισμοί δασοκαλλιεργητών ή οι εργολαβικές επιχειρήσεις, καθώς και ιδιώτες χρήστες μπορούν να βασίζονται στις μηχανές μας Heizohack. Στη γκάμα μας διαθέτουμε ισχυρέςκαι εύχρηστες μηχανές θρυμματισμού ξύλου, που τροφοδοτούνται με το χέρι ή με γερανό – ανάλογα με την περιοχή δραστηριότητας. Ενώ τα μικρότερα μοντέλα επεξεργάζονται κορμούς με διάμετρο έως 40 cm, τα επαγγελματικά μηχανήματα που τροφοδοτούνται με γερανό μπορούν εύκολα να χειριστούν οποιοδήποτε κορμό διαμέτρου έως 80 cm.

Φυσικά, οι μηχανές θρυμματισμού ξύλου της Heizohack επεξεργάζονται επίσης πηχάκια, κομμάτια ξύλου ή ξυλεία από κλάδεμα δέντρων. Ο δικός μας τεμαχιστής-θρυμματιστής παλετών είναι μια ειδική λύση: Εδώ έρχονται προς επεξεργασία παλέτες, δομική ξυλεία ή σανίδες, με ή χωρίς καρφιά και spax. Καθαρή ανακύκλωση – από οικοδομικά απορρίματα δημιουργούνται προϊόντα θρυμματισμού ξύλου υψηλής ποιότητας.

Μηχανές θρυμματισμού ξύλου Heizohack που τροφοδοτούνται με το χέρι

Οι τροφοδοτούμενες με το χέρι μηχανές θρυμματισμού ξύλου της HEIZOHACK είναι ιδανικές για γενική εταιρική χρήση σε δασικούς συνεταιρισμούς και ενώσεις επιχειρήσεων δασοπονίας, αλλά και ως ιδιωτικοί θρυμματιστές για την παραγωγή προϊόντων θρυμματισμού ξύλου για τη δική σας θέρμανση με θρυμματισμένο ξύλο. Ιδανικό για την επεξεργασία αδύναμου ξύλου, ξύλου από κορυφές δέντρων, υπολειμμάτων ξύλου και κορμούς διαμέτρου έως 40 cm.

Διαβάστε περισσότερα: Μηχανές θρυμματισμού ξύλου που τροφοδοτούνται με το χέρι

Μηχανές θρυμματισμού ξύλου που τροφοδοτούνται με γερανό

Οι μηχανές θρυμματισμού ξύλου HEIZOHACK που τροφοδοτούνται με γερανό είναι ισχυρά επαγγελματικά μηχανήματα για εργολαβικές επιχειρήσεις ή συνεταιρισμούς. Με τις μηχανές θρυμματισμού ξύλου HEIZOHACK μπορούν όλα τα απορρίμματα ξύλου, όπως πηχάκια, άκρες, καυσόξυλα, πλάκες, ξυλεία κλαδέματος και ολόκληροι κορμοί με διάμετρο έως περίπου 80 cm, να σμικρυνθούν με χαμηλή απαίτηση ισχύος.

Διαβάστε περισσότερα: Μηχανές θρυμματισμού ξύλου που τροφοδοτούνται με γερανό

ΘΡΥΜΜΑΤΙΣΤΕΣ ΠΑΛΕΤΩΝ

Είτε πρόκειται για παλέτες, ξυλεία οικοδομών, σανίδες ή οτιδήποτε άλλο, το SPE – 1300 με τα καρφιά και τα Spax τα μικραίνει και τα μετατρέπει σε υψηλής ποιότητας προϊόντα θρυμματισμού ξύλου, τα οποία μπορούν να καούν μετά χωρίς πρόβλημα στους δικούς μας λέβητες RHK – AK. Το μηχάνημα επιτυγχάνει απόδοση έως και 5 m³ θρυμματισμένου ξύλου ανά ώρα με ισχύ μόνο 18,5 kW.

Διαβάστε περισσότερα: Μηχανές θρυμματισμού παλετών