ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΗ HEIZOMAT

ΑΠΛΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ - ΑΠΛΑ HEIZOMAT

Οι πελάτες μας γνωρίζουν την προστιθέμενη αξία που προσφέρει ένα σύστημα
Heizomat. Η πρωτοποριακή τεχνολογία και η στιβαρή κατασκευή είναι αυτά που κάνουν τα προϊόντα μας “Made in Germany” να ξεχωρίζουν από το πλήθος. Έχουμε φέρει επανάσταση στην αυτόματη θέρμανση με ξύλο όπως κανείς άλλος εδώ και δεκαετίες, ενσωματώνοντας πρωτοποριακή τεχνολογία με πατέντες όπως η εκκένωση αλυσίδας ή η παράλληλη καθοδήγηση που κάνουν την ξυλόσομπά σας μια πραγματική Heizomat.

Καθαρή καύση με τις χαμηλότερες τιμές εκπομπών

Χάρη στην καθαρή τους καύση, μπορείτε, για παράδειγμα, να λειτουργήσετε τις θερμάστρες μας χρησιμοποιώντας τσιπς ξύλου κατηγορίας Α1 και Α2 αλλά και με τσιπς ξύλου Β1, δηλαδή προϊόντα ξύλου από αραίωση δέντρων. Με τις χαμηλότερες τιμές εκπομπών, ο διαχωριστής σωματιδίων Heizoclean EF 185 είναι ένα οικολογικό προϊόν βιτρίνας και τελευταίο, αλλά εξίσου σημαντικό, το Heizocontrol ρυθμίζει το σύστημά σας 365 ημέρες το χρόνο, όλο το εικοσιτετράωρο, με ασφάλεια και βασίζεται σε βιομηχανικό ελεγκτή της Siemens.

Μάθετε τα πάντα για την προστιθέμενη αξία του Heizomat εδώ! Εφαρμοσμένη επιστήμη, καινοτομία και υπηρεσίες για την οικολογική και βιώσιμη τεχνολογία θέρμανσης του μέλλοντος.

Μοναδικό στη Heizomat

Τα ξένα σώματα που προκύπτουν μεταφέρονται έξω από τον θάλαμο καύσης κατά την καύση

  • Τα τσιπς ξύλου είναι κάτι περισσότερο από ένα καύσιμο με ουδέτερο αποτύπωμα CO2: είναι μια βιομάζα που αναπτύσσεται συνεχώς ξανά στα δάση μας, εκτεθειμένη στις συνθήκες της αντίστοιχης τοποθεσίας. Δεν υπάρχουν δύο ίδια ξύλα. αν στέκεται σε πέτρινο βράχο, συμπεριφέρεται διαφορετικά όταν καίγεται από το καύσιμο που προέρχεται από δάση ή από πράσινο στην άκρη του δρόμου. Ο φλοιός και η γη, που συλλέγονται επίσης κατά τον τεμαχισμό, κάνουν τη θερμική ανάκτηση πιο δύσκολη, γι’ αυτό, προκειμένου να παρέχουμε στους πελάτες μας ένα σύστημα που μπορεί να αντέξει αυτές τις αντιξοότητες, εφηύραμε το σύστημα εκκένωσης αλυσίδας. Χάρη σε αυτό, είμαστε σε θέση να μεταφέρουμε με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο τη σκωρία που προέρχεται από τον θάλαμο καύσης – και ο πελάτης λαμβάνει ένα πραγματικό σύστημα θρυμμάτων ξύλου, ένα Heizomat

Η οικογένεια Heizocontrol βασίζεται σε σταθερή τεχνολογία της Siemens

  • Η οικογένεια Heizocontrol βασίζεται σε σταθερή τεχνολογία της Siemens και συγχωνεύεται άψογα με την ισχυρή και καινοτόμο τεχνολογία λέβητά μας. Όποιος αγοράζει ένα εργαλείο εργασίας σήμερα θέλει να εργαστεί με αυτό για πολλά χρόνια χωρίς κανένα πρόβλημα. Βλέπουμε τη θέρμανσή μας ως ένα εργαλείο εργασίας που σας παρέχει ευχάριστη ζεστασιά – 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες το χρόνο για θέρμανση και ζεστό νερό. Φυτεύουμε φυτά χωρίς συμβιβασμούς για ένα βιώσιμο περιβάλλον και μια βιώσιμη λειτουργία. και με τον βιομηχανικό μας έλεγχο, σας προσφέρουμε ασφάλεια στη λειτουργία καθώς και μακροζωία, ώστε να έχετε ένα σύστημα θρυμμάτων ξύλου που πραγματικά αξίζει το όνομα, ένα Heizomat.

Μια πραγματική επανάσταση εντός

  • Είναι τα μικρά πράγματα που μετράνε και, ακόμα κι αν πολλές από τις καινοτομίες μας δεν φαίνονται σχεδόν καθόλου εξωτερικά, οι αληθινές επαναστάσεις κρύβονται μέσα τους. Ο κατοχυρωμένος με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας παράλληλος οδηγός είναι κρυμμένος κάτω από την πλάκα πίεσης μας, αόρατος στον θεατή αλλά με τεράστια επίδραση στο σύστημα εκκένωσης. Λόγω της παράλληλης καθοδήγησης, η ενέργεια αιώρησης του αρθρωτού βραχίονα μειώνεται όταν το καύσιμο τοποθετείται στην αλυσίδα ή τον κοχλία. Σε ένα κανονικό σύστημα, ο βραχίονας εκτρέπεται και δημιουργεί κραδασμούς στο σύστημα παροχής. Δεν είναι έτσι με εμάς. ο δεύτερος βραχίονας απορροφά την ενέργεια ταλάντευσης και φρενάρει τον πρώτο βραχίονα, πράγμα που σημαίνει ότι η αποθήκη αδειάζει ομοιόμορφα και το σύστημα εκκένωσης δεν δέχεται πλέον κραδασμούς. Αυτό σας δίνει ένα ήπιο σύστημα εκκένωσης για ένα πραγματικό σύστημα θρυμμάτων ξύλου – ένα Heizomat.

Το δικό μας σύστημα εκκένωσης με αλυσίδα είναι μοναδικό

  • Η εκκένωση με αλυσίδα είναι μοναδική. Στην περίπτωση του κοχλία εκκένωσης, το καύσιμο μεταφέρεται στον κλίβανο μέσω της περιστροφής και φυσικά το καύσιμο επίσης περιστρέφεται και δημιουργεί αντίσταση μεταξύ της λαμαρίνας του κοχλία και του καναλιού. Αυτό οδηγεί σε φθορά, καθώς και θόρυβο και απαιτεί περισσότερη ισχύ με τη μορφή ηλεκτρικής ενέργειας. Με την εκκένωση με αλυσίδα βρήκαμε μια λύση σε αυτούς τους παράγοντες φθοράς. Η αλυσίδα σπρώχνει το καύσιμο προς τα εμπρός χωρίς κόπο και έχει ελάχιστη φθορά, καθώς και σημαντικά μειωμένο θόρυβο, ενώ παράλληλα εξοικονομεί ενέργεια! Ένα σύστημα εκκένωσης για ένα πραγματικό εργοστάσιο θρυμμάτων ξύλου. μια εκκένωση για ένα Heizomat.

Σχεδιασμός μεγάλου όγκου των σωλήνων εναλλάκτη θερμότητας

  • Τα πρώτα συστήματα που κατασκευάσαμε κατασκευάστηκαν όπως κάθε συμβατικός λέβητας. Αλλά σκεφτείτε αυτό, γιατί θα κατασκευάζατε ακίνητα τρένα; Γνωρίζουμε ότι η θερμότητα αυξάνεται και έτσι έχουμε μετακινήσει τον εναλλάκτη θερμότητας και τώρα χρησιμοποιούμε φυσική άνωση. Λόγω του μεγάλου όγκου σχεδιασμού των σωλήνων του εναλλάκτη θερμότητας και της τοποθέτησης των βιδών του στροβιλοκινητήρα, η ενέργεια μεταφέρεται βέλτιστα στο νερό του λέβητα με τη μέγιστη δυνατή αποτελεσματικότητα, ακόμη και μετά από χρόνια δράσης.Ενώ στέκονται, οι εναλλάκτες θερμότητας μικρού όγκου πρέπει να συντηρούνται ξανά και ξανά, ακόμη και με συνεχή μηχανικό καθαρισμό. ενώ το σύστημά μας δεν απαιτεί συντήρηση. Ένα σύστημα εναλλάκτη θερμότητας για έναν πραγματικό λέβητα με ροκανίδια, ένα Heizomat.

Χαμηλότερες τιμές εκπομπής με τον διαχωριστή σωματιδίων Heizoclean EF185

  • «Η ενέργεια στον κύκλο της φύσης», αυτό είναι το σλόγκαν μας και για να του αποδώσουμε δικαιοσύνη, έχουμε πάντα κατά νου τη φύση όταν αναπτύσσουμε τα συστήματά μας. Με τον ειδικά αναπτυγμένο μας διαχωριστή σωματιδίων Heizoclean EF185, έχουμε δημιουργήσει τη δυνατότητα επίτευξης των χαμηλότερων τιμών εκπομπών, ακόμη και με καύσιμα όπως το B1. Ο ηλεκτροστατικός διαχωριστής φορτίζει τα σωματίδια σκόνης στα καυσαέρια και τα διαχωρίζει αξιόπιστα έως και 82%, όπως θα έπρεπε να είναι για ένα πραγματικό σύστημα θρυμμάτων ξύλου. Ένα Heizomat.