ΚΙΝΗΤΟ ΤΣΙΠ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ

ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΣΙΠ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ

ΒΕΛΤΙΣΤΗ ΓΕΜΙΣΗ ΞΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ

Το Heizomat προσφέρει ένα εξαιρετικό σύστημα πλήρωσης ροκανιδιών: Σας προμηθεύονται πάντα άφθονα ροκανίδια για θέρμανση μέσω δοχείων. Εάν ένα κοντέινερ είναι σχεδόν άδειο, θα ειδοποιηθείτε μέσω του συστήματός μας.

Δεν χρειάζεται άλλο σύστημα σιλό!
Τα έτοιμα, ανταλλάξιμα δοχεία καθιστούν περιττή τη χρονοβόρα αποθήκευση των ροκανιδιών κοντά στο σύστημα θέρμανσης! Τα εξελιγμένα logistics διασφαλίζουν επίσης μια φιλική προς το χρήστη ανταλλαγή εμπορευματοκιβωτίων. Το σύστημα Heizomat σας προσφέρει μια οικονομικά αποδοτική και βολική εναλλακτική λύση σε σχέση με το ακριβό και χρονοβόρο σύστημα σιλό που ήταν συνηθισμένο μέχρι τώρα.

ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ I

Τα δύο κινητά δοχεία αποθήκευσης στέκονται δίπλα-δίπλα σε εξωτερικούς χώρους, βάφτηκαν σε ασορτί μπλε κατόπιν παραγγελίας και χρησιμεύουν επίσης ως διαφημιστικός χώρος. Εγώ

ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ II

Το κινητό σύστημα θέρμανσης με ροκανίδια του κάστρου στεγάστηκε κάτω στον χώρο στάθμευσης και αργότερα καλύφθηκε με έναν ξύλινο τοίχο.

ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ III

Το κινητό σύστημα θέρμανσης με ροκανίδια του κάστρου στεγάστηκε κάτω στον χώρο στάθμευσης και αργότερα καλύφθηκε με έναν ξύλινο τοίχο.

ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ IV

Τα δύο κινητά δοχεία αποθήκευσης στέκονται το ένα δίπλα στο άλλο σε εξωτερικούς χώρους και βάφτηκαν σε ασορτί μπλε κατόπιν παραγγελίας.